• English
0040 771 466 233 contact@tourguidebrasov.ro

Corvin Castle

Bună ziua și un călduros bun venit din minunata Transilvanie, din inima României!

Sunt ghid de turism autorizat, născut în Brașov și trăiesc împreună cu familia tot aici. Iubesc Transilvania și toată România și mi-ar face plăcere să am șansa să vă arăt frumoasele noastre locuri și obiceiuri.

În acest sait am realizat câteva tururi foarte populare pe care le puteți vedea, dar aș fi deasemenea bucuros să facem împreună trasee personalizate, care să corespundă mai bine dorințelor dv. Mulți dintre turiștii mei preferă tururi în locații ca Sibiu, Sighișoara, ca și castele precum Bran sau Peleș, dar sunt multe alte locuri frumoase de vizitat, cum ar fi bisericile fortificate din Transilvania. Dincolo de Transilvania sunt faimoasele mânăstiri pictate din Bucovina etc. Să lucrăm împreună și să creăm călătoria perfectă pentru dv.

Vă sfătuiesc să îmi citiți referințele. Toți turiștii pe care i-am avut vă pot confirma că sunt o persoană de încredere, atentă, onestă și prietenoasă. Am pornit această mică companie singur, și nu am costurile unei mari agenții de turism, deci vă pot oferi servicii bune la prețuri rezonabile.

Vă rog să mă contactați și lăsați-mă să vă ajut să descoperiți minunata mea țară natală.

Mulțumesc,

Florin Ilea

Tour Guide Brasov
Copyright © 2023 Tour Guide Brasov - All rights reserved. Developed by Gabrielu